Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

VIP BEGELEIDING

 

  Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest.

Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.

Ik ben ‘per toeval’ bij haar gekomen en ze bood mij door haar rustige overkomen en uitstraling meteen een vertrouwd gevoel. Ik had op dat moment veel onstabiliteit in mijn privéleven  en later ook op het werk, waardoor ik alle controle leek te verliezen voor mijn gevoel. Dat kwam deels ook door mijn eigen bijdrage. 

Door alle oefeningen die we samen hebben uitgevoerd, van praten tot ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie, reiki, creatieve oefeningen heb ik gaandeweg inzichten verkregen en geleerd hoe ik zelf meer invloed kan uitoefenen op alles wat er gebeurd in mijn leven en hoe ik daar het beste mee om kan gaan.

Wat voor mij belangrijk was, is dat Marleen haar behandelingen echt aanpaste aan de noden van mij op dat specifieke moment. En gezien ik het net als ieder ander vaak heel druk heb, gaf ze me na elke sessie dagelijkse korte oefeningen om thuis uit te voeren. En als ik momenten had waarop zelfs dat niet lukte, heb ik de intense rebirthing sessies gevolgd, waarbij ik innerlijk echt alles kon ‘loslaten’.

Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’.

Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn.

Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! 
Ik ben je heel dankbaar! 

 

  Ik kwam bij Marleen terecht door iemand die zag dat het helemaal niet zo goed met me ging. Ik geraakte alleen niet door mijn ellende.

Ik had al bij velen te rade geweest, maar vond niet wat ik nodig had.

In het begin verbaasde het me allemaal een beetje, de manier waarop Marleen met mijn verhaal omging, hoe ze me leerde om sterker te staan, om mezelf te vinden. Maar na ieder bezoekje aan haar voelde ik me groeien, voelde ik me sterker worden.

Het is ongelooflijk hoe zij in zo'n korte tijd bereikte waar ik al jaren probeer aan te werken.

Ik ben haar immens dankbaar, want zonder haar had ik nooit mijn doel bereikt en kunnen doen wat ik écht wilde!

Het is een heel aparte ervaring maar het brengt zo ongelooflijk veel in beweging. Mijn dromen zijn geen dromen meer maar worden werkelijkheid.

Ik heb een geweldig iemand leren kennen en kan haar aan iedereen aanbevelen!

 

  Een dikke merci aan jou voor de inzichten die je me gaf.  Ik heb eindelijk de rust gevonden die ik zocht.  Na de chakra behandeling merkte ik direct het verschil: ik geraak veel vlugger in slaap.  Heel veel dank, lieve Marleen, enkel bij jou heb ik zo'n grote vooruitgang geboekt! 
 
 
 Marleen is een rustige, warme vrouw met het hart op de juiste plaats. Ze gidst je in je tocht naar sterkere persoonlijke ontwikkeling. Ik ben blij dat ik haar enkele jaren geleden heb leren kennen.
 
 
Liefste Lieve Marleen,
Graag wou ik je bedanken voor het traject dat ik bij je mocht afleggen. In een moeilijk periode in mijn leven (een nakende scheiding, aanvaarding van mezelf,...) zette ik de stap om hulp te zoeken. Ik 'zat erdoor' en begon lichamelijk ook ziekteverschijnselen te vertonen. Gelukkig werd ik naar jou geleid.

Je hebt een goed luisterend oor en bent heel gedreven om de meest geschikte oefeningen aan te reiken om stap voor stap te groeien in inzicht, vertrouwen, kracht, aanvaarding, liefde,...
Ik moet toegeven dat de oefeningen niet steeds gemakkelijk waren -fysiek of mentaal-.  En meestal waren het net die oefeningen waartegen ik de meeste weerstand voelde, die het meeste inzicht brachten en heel krachtig waren.
En je weet dat ik een grote fan ben van de rebirthing, wonderbaarlijke oefening is dit!

Heel gelukkig en met trots kan ik zeggen dat mijn inzichten blijven komen, geluk meer en meer op mijn pad ligt, mijn mooiste dromen beginnen uit te komen, de vrouw in mijn hartje steeds vaker zingt en danst en dat ik met een grote glimlach op mijn lippen, en met nadruk, tegen mijn spiegelbeeld kan zeggen : "Ik, Elsie, hou van mijn leven", etc...!
Tot weerzien,
Zeer genegen groet,


 

  Verslag van een positieve sterke vrouw.

Op een bepaald punt in ons leven, is het eens nodig om onze rugzak leeg te maken. Ons te verlossen van onze bagage om zo sterker in de toekomst te kunnen staan. Dat moment is er bij mij gekomen door mijn plotse ontslag...

Ik had zoveel dromen en onrust en ik moest gewoon weten wat ze te betekenen hadden. Het besef was er dat ik hier iets mee moest aanvangen en lessen uittrekken. Mijn streefdoel was dan ook heel duidelijk: innerlijke rust terug vinden, zelfzekerder worden, krachtiger in het leven komen te staan, en mezelf beter leren kennen en controleren.

Mijn verwachtingen hiervoor zijn zeker uitgekomen.

Ondertussen ben ik rustiger geworden, gecontroleerder, ik heb meer inzichten verworven, en voel ik me zelfzekerder.
Mijn dromen kan ik nu zelf begrijpen, lessen uittrekken en beter plaatsen. Deze vertellen me hoe het nu echt met mij gaat, wat ik voel. Een hele handige tool! 

De begeleiding verliep heel spontaan en ongedwongen.
Ik kon helemaal mezelf zijn en heb nuttige tips gekregen voor bepaalde situaties beter te doorstaan.
Ik zou de healing/reiki sessies aan iedereen aanraden.

Het leert je zoveel en je voelt je veel beter in je vel.
Volg steeds je gevoel, wees jezelf, kom op voor jezelf!

Voor mij is deze ervaring het beste dat ik voor mezelf ooit heb gedaan.

Dank u Marleen! Jij bent een prachtige vrouw die het beste uit de mensen haalt.
Ik wens je nog heel veel succes en hoop dat je nog veel mensen mag en kan helpen.

 

 Ik kwam aanvankelijk bij Marleen terecht voor een Reiki behandeling. Ik wou mijn energie terugvinden, maar vooral gewoon mijn zin 'in het leven'.

Ik was op een punt in mijn leven dat elk aspect ervan mij had ondermijnt. Op elk gebied van mijn leven leek het fout te lopen en ik kon niet anders meer dan loslaten. Maar daarmee verdween ook de grond van onder mijn voeten, elke houvast, alles wat ik dacht te moeten vasthouden. Ik raadpleegde een psychologe en verslond elke boek uit de 'zelfhulp' categorie dat ik kon vastkrijgen! Ik zou sterk blijven en me hierdoor bijten ... maar niets leek de somberheid te kunnen verdrijven die zich meer en meer opdrong, die me al mijn energie ontnam en die zich leek in te sluiten rondom mij.

Door Reiki kwam ik dus in contact met Marleen. Niet wetend of het iets voor mij zou zijn of welke impact deze behandelingen zouden hebben op mij, maakte ik een afspraak voor een eerste gesprek.

Ik voelde mij op mijn gemak en het werd een heel open en eerlijk gesprek. En alsof ze me kon aanvoelen, sprak ze mij aan over iets waarover ik haar niets had verteld ... iets wat ik als kind had ervaren, maar wat ik voor mezelf als afgesloten had beschouwd.
De Reiki behandeling zelf was een aangename ervaring, heel ontspannend. Maar de werkelijke impact ervan voelde ik na enkele behandelingen, de verstikkende somberheid nam af, beetje bij beetje. Maar ik wou meer uit het leven halen dan alleen 'niet meer droevig zijn', ik wou mijn passie (terug)vinden, ik wou weer opkomen voor mezelf, mijn grenzen stellen, contact maken met mijn buikgevoel, mijn intuïtie. Ik wou weer moed en zelfvertrouwen vinden en mijn oude wonden eindelijk laten genezen.

Marleen begeleidde me met heel aangepaste oefeningen, yoga oefeningen, meditatietechnieken, ademhalingsoefeningen, creatieve oefeningen ... allemaal heel persoonlijke toepassingen waar ik mij goed bij voelde en die het beste werkten voor mij op dat ogenblik.

En het was soms hard, er kwam soms woede los, of verdriet en dan weer frustratie en soms wou ik het allemaal niet meer. Er waren echter ook heel innemende, troostende en verrijkende ervaringen. Maar nu, enkele maanden later, sta ik veel verder dan ik ooit had verwacht. Ik voel me sterker dan ooit. Ik ga weer hardlopen, wat ik al jaren niet meer deed omdat ik steeds 'te moe' was. Ik voel me sterk en al een heel stuk zelfzekerder. Ik sta weer positief in het leven, ik vond mijn passie en energie terug, en vooral, ik heb de moed gevonden om eindelijk mijn droom te realiseren.

 

 Ik wil een bijzonder deugddoende ervaring met je delen.

Op een dinsdag heeft een jongeman mij zeer giftig en respectloos benaderd. Ik voelde me voor schut gezet, ik verlamde, ik verloor mijn evenwicht en gaf hem de reactie: "maak dat je wegkomt!"

De dag nadien voelde ik die ergenis en dat verdriet nog steeds. Gelukkig kon ik het kwijt bij Marleen. Ik vond bij Marleen de kracht, de energie en de juiste gedachten om de pijn te verwerken. Ik keerde met een hoopvol gevoel na de sessie naar huis.

En wat gebeurde er ... de dag daarop zocht die jongeman me op in mijn bureau.
Hij zei: "Mag ik even binnenkomen, Mevrouw? Het spijt me. Wilt u 't mij vergeven? Ik was respectloos tegen u. U verdient dat niet."

Ik antwoordde: "Ja, ik was geschrokken, zo geschrokken dat ikzelf ook het evenwicht verloor. Een uitspraak: "maak dat je wegkomt" is niet mijn stijl."

"Wilt u het mij vergeven, Mevrouw?"

Ik antwoordde: "Ja, ik wil het je vergeven.

"Dank u, mevrouw", antwoordde hij, "u mag gerust zijn, die straftaak zal ik doen."

Een wonder ... dankzij de mantra die Marleen me leerde en hoe ik mijn geestesgesteldheid kan veranderen waardoor de wereld rond mij veranderd!

Marleen zegt dikwijls: "als ik mezelf heel, heel ik mijn omgeving." Dit is voor mij de proef op de som. Pure magie :-) 

 

 Als gezin wilden we iets samen doen en als individu wilden we elk groeien in een ander domein zoals het opbouwen van kracht of het vinden van stilte. Toen we voor heet eerst bij Marleen aankwamen, verwachtten we allerlei moeilijke poses en ademhalingsoefeningen, maar gelukkig was dat niet zo.

Onze dochters (11 en 13j) gebruiken ondertussen al de ademhalingsoefeningen die ze bij Marleen aangeleerd hebben om te ontspannen wanneer ze stress voelen. Wij hebben meer energie in alle vezels van ons lichaam, minder hoofdpijn en we voelen ook meer wat er in ons omgaat.

Marleen is een geweldige begeleidster. Haar kennis, gecombineerd met haar rust en gevoel voor humor zijn uniek. Ze werkt ook op maat en past haar programma aan in functie van de noden van het moment.

Ik beveel haar diensten zeker aan iedereen die stress heeft, moeilijk naar zijn gevoel kan gaan, mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen, …

 

 Na een kankeroperatie staat je leven op z’n kop. Ik besloot om, naast de reguliere behandeling, iets aanvullend, opbouwend te doen, nl. yoga.

Marleen zette onmiddellijk de toon: ze wilde naar de oorzaak van de ziekte gaan. Via ademhalings-, relaxatie- en visualisatieoefeningen, kwam ik meer tot rust en ervaarde ik een beter contact met m’n lichaam en innerlijk contact met mezelf. Ik leerde los te laten, te ontspannen en minder te doen, meer te ‘zijn’. Versterkende oefeningen voor het zenuwstelsel en voor de immuniteit, bodyscan, hart-relaxatie, innerlijk conflict meditatie, enz. hielpen mij om binnen- en buitenwereld dichter bijeen te brengen. Er kwam meer evenwicht tussen werk en privé leven.

Ik waardeer Marleen omwille van haar ‘down to earth’ zijn en haar spontane contact en humor. Ze geeft je een veilig gevoel, ook als er af en toe ‘kleine wondertjes’ gebeuren.

Ik kan haar met een gerust hart warm aanbevelen!

 

  Marleen is top in haar vak. De healing "Stop de stress en kom tot rust!" beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. Deze workshop is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust.

 

 Ik heb het Huis van Eden en Marleen enkele jaren geleden leren kennen in een voor mij moeilijke periode. Die eerste stap zetten is voor mij altijd een struikelblok geweest, maar vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij de rust uitstralende Marleen :-) .

In het begin waren het tweewekelijkse privé yogasessies en gesprekstherapie, maar naarmate de tijd vorderde ben ik overgeschakeld naar de Reiki waarbij ik helemaal tot rust kom. Als ik buiten stap bij Marleen voel ik me zoveel lichter en lijkt de wereld niet meer zo een reusachtige berg.

Zij heeft me getoond hoe anders met emoties te leren omgaan, en vooral te luisteren naar mijn hart waarbij zij absoluut niet veroordeelde. Het gevecht met mezelf blijft, maar het is nu minder zwaar en draaglijker :-) .

Bedankt Marleen, xxx

 

 Na 1 jaar of langer nadat de heling gedaan was, kreeg ik 2 getuigenissen van ex-deelnemers:

“.. als het soms moeilijk ging, dacht ik aan je oefening ‘satanama’ met de vingersoefening (mudra) en de ademhaling. Het moeilijk moment was dan snel over …”

Na een serieuze kwetsuur en de onmogelijkheid om zich te verplaatsen:
“De oefeningen van bij jou hebben me rust en een positieve ingesteldheid doen houden! Wat ik bij jou geleerd heb, helpt mij geweldig."

 

 Marleen weet hoe een veilige omgeving te creëren waardoor ik me veilig voel en gewoon mijzelf kan zijn. Het is ongelooflijk hoe ik op korte tijd veranderd ben dankzij de eenvoudige yoga-oefeningen die Marleen mij geeft.

 

 Hier voel ik de rust en de veiligheid om mezelf te kunnen zijn!

 

 Ik voel dat Marleen in haar kracht blijft. Ze probeert mij niet te veranderen, waardoor ze mij de ruimte geeft om te zijn wie ik ben. Ik ben haar hiervoor dankbaar.

 

 Ik ben op korte tijd zoveel veranderd dankzij jou, Marleen. Ik ben je zo dankbaar. Ik ben nu meer bewust van wat er in mij omgaat, wat er rond mij gebeurt, waardoor ik betere beslissingen neem en mijn leven de goede richting uitgaat op een zachte wijze. Ik ben een ander mens. Ik straal. Mensen zien dat en zeggen het mij ook. Ik ben nu meer in de flow. Ik voel mijn lichaam meer en ik voel de signalen die mijn lichaam mij geeft waardoor ik direct op kan inspelen. Ik voel vreugde in mij – eindelijk!

 

 Op korte tijd is er veel veranderd sinds ik bij Marleen kom: mooie resultaten geboekt, vooruitgang, verbetering. Ik sta sterker in mijn schoenen, zelfzekerder, en heb ontdekt dat ik mij beter voel wanneer het spiritueel aspect dichter bij mij staat.

 

 I met Marleen in a moment of my life when I needed emotional help and guidance, and her yoga therapy gave me the necessary support and belief in myself. I have always been thinking about yoga, but more in my mind than practically. Marleen showed me that yoga contributes to the spiritual level more than I ever thought. Doing breathing exercises that my mind perceived with pain, I realized that I can do more than I think I can, and overcoming these borders was intense and exceptionally positive for my body and soul.

The yoga therapy given by Marleen gave me a perspective and made me believe I can do for myself a lot. With the guidance I discovered that I am the person that can help myself. Practicing positive thinking and receiving a great support I realized I can also help the close people around me with the changes I experienced in myself. The yoga exercises made me overcome pain and unconfidence in myself and put myself to look higher and hope for more –peace, stability and health. I received the approval that body and mind, my emotions and fears are standing close to each other, cannot be divided and one can help another. Also mantras pushed me to a place where I had to let go –fears, shame and the locked-in feeling. I just had to let go. All of us should.

Yoga therapy helped me more in a longer run than any therapies before, which I have had a lot. But the yoga therapy given by Marleen made me clearly see that with the right help I can do a lot to myself and there will always be someone to ask for advice and who will understand the deeper meaning of recovery.

Marleen is a wonderful person, full with peace and confidence in what she is doing and how she can help others. She always listens and tries to explain every feeling and situation giving a deeper meaning to it. That made me feel more safe and hopeful that my feelings are reasonable and that there is a way to be happy by realizing what I feel and understanding what I can do to change things and see life in different colours than before. I received perspective and a push to change, and a lot of hope.

 

 Ik kwam bij Marleen terecht op een dieptepunt in mijn leven. Via haar ondersteunende begeleiding kreeg ik stap voor stap inzicht in mezelf en mijn gezondheidsproblemen. Marleen deed me inzien wat ik waardevol vind in mijn leven en zo ontving ik uiteindelijk het mooiste cadeau dat ik me wensen kon: zelfvertrouwen en zelfaanvaarding. Ik zie de toekomst nu heel wat zonniger en positiever tegemoet.
Bedankt Marleen voor de warmte en begrip die ik van je mocht ontvangen!

 

 

 Marleen is top in haar vak. De healing "Stop de stress en kom tot rust!" beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. Deze workshop is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust.

 

  Na deze workshop te hebben gevolgd, voel ik dat ik nu beter en gemakkelijker in meditatie kom. Vroeger zei men mij dat ik de buikademhaling of de volledige ademhaling moest toepassen zonder mij uit te leggen hoe ik dat moest doen. Nu heb ik goede ademhalingstechnieken aangeleerd gekregen.

 

  Marleen Crabbe teaches step by step in a well-structured way, with respect for your own pace. Without judgment she provides the tools you can use to accomplish your goals. The exercises are simple, can easily be done at home and the results can immediately be felt!.

 

 Via een mix van gesprek, yoga oefeningen, meditatie en schrijfoefeningen heeft Marleen me door enkele moeilijke momenten geloodst en me de weg getoond naar inzicht en heling, want dat moet je tenslotte zelf doen.

Wat ik achteraf heel belangrijk vind en waar ik haar heel erg dankbaar voor ben, is dat ze ook na de yogatherapie bereikbaar was via de yogalessen om mijn bijkomende vragen te beantwoorden en om me inzicht te geven als er nog gevoelens naar boven kwamen.

Ze deed dit telkens op een nuchtere en respectvolle manier.

 

 Ooit-
Veilig geborgen in mama’s buik

Nu-
Hopeloos verdwalen
de weg naar het leven vinden
Je denkt
Dat je anders bent
Maar
als je de weg gevonden hebt
Zie je het:
Jij bent jij

Aan het einde van de weg
is er een klein zijstraatje
Dat straatje is jouw straatje

Je bent aangekomen.

(12j)

 

 Ik heb Marleen leren kennen tijdens de opleiding Creatieve Therapie in Balans (Gent) waar ik docent en opleidingsverantwoordelijke ben.

Wat me van haar is bijgebleven is haar geduldig, bewust en met aandacht kunnen aanwezig zijn, het respect, de sereniteit en de oprechte interesse waarmee ze de cliënt benadert en het creatief en op maat kunnen sturen van het therapeutisch proces.
- Nadia Belsack, Opleidingsverantwoordelijke en zelfstandige psychologe, Dilbeek -

 

 Ik had met Marleen contact genomen omdat ik gedurende +/- 2 maanden aan het sukkelen was met mijn darmen. Daarvoor moest ik 3x een antibiotica kuur ondergaan om er vanaf te geraken. Het heeft mijn moraal geen goed gedaan. Verder voel ik mij niet goed in mijn vel. Ik denk soms dat een bore-out op de loer ligt.

Ik verwachtte geen mirakels van de sessies, maar hoopte toch op een verbetering van mijn klachten. Na 3 sessies voelde ik mij op sommige dagen uitstekend, fris en uitgerust, wat al heel lang niet meer het geval was.

Ik voelde mij bij Marleen tijdens de sessies wel op mijn gemak en ervoer een positieve gewaarwording. Ze is de meest spirituele persoon die ik mocht ontmoeten.

Ik ga nu alles nog een paar weken laten bezinken en zal terug contact met Huis van Eden nemen voor de helende meditaties.

 

 Op zoek naar rust in mijn hoofd en iemand die mij aanraadde om reiki te proberen ben ik bij het Huis van Eden terechtgekomen.

Voor ik startte wist ik niet echt wat ik moest verwachten, maar van zodra ik binnen kwam in de huiselijke omgeving van Marleen voelde ik mij op mijn gemak.

Op dit moment heb ik een paar sessies achter de rug en ik voel dat het voor mij telkens rustmomenten zijn.

Ondertussen slaag ik er ook in om ook thuis (vooral 's avonds in bed) geleidelijk aan die rust te vinden. Mijn gedachten staan nooit stil, maar ik slaag er wel in om te aanvaarden dat dat zo is.

Ik ben dus zeker blij dat ik die reikisessies heb gedaan en ik zal deze op regelmatige tijdstippen blijven doen.

Het is zeker mijn intentie om anderen, waarvan ik denk dat ze hiermee gebaat zijn, door te verwijzen naar het Huis van Eden.

 

 Ik ben bij Huis van Eden terecht gekomen omdat ik rust in mijn hoofd wilde krijgen. Zelf kon ik mij niet meer ontspannen en de eerste sessies bij Marleen waren dan ook heftig.

Ik zocht iemand die mij aanvoelde en mij kon helpen mijzelf weer in balans te krijgen. Marleen voelde feilloos aan wat ik nodig had. De eerste 2 sessies heb ik mijn levensverhaal kunnen vertellen en is er door de helingsoefeningen die ik bij Marleen kreeg, veel verdriet naar buiten gekomen.

Nu kom ik bij Marleen op regelmatige basis: de ene keer voor heling, de andere keer voor Reiki en dan weer voor meditatie. Hierdoor ben ik veel meer in balans gekomen en kan ik mijn huidige gemoedstoestand beter onder controle krijgen en houden en kan ik mij weer focussen op het heden en de toekomst.

Een sessie bij Marleen is echt een aanrader om weer helemaal tot rust te komen in je hoofd en in je lichaam.

 

 Ik heb Huis van Eden en Marleen enkele jaren geleden leren kennen in een voor mij moeilijke periode. Die eerste stap zetten is voor mij altijd een struikelblok geweest, maar vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij de rust uistralende Marleen J.

In het begin waren het tweewekelijkse privé yogasessies en gesprekstherapie, maar naarmate de tijd vorderde ben ik overgeschakeld naar Reiki, waarbij ik helemaal tot rust kom. Als ik buiten stap van bij Marleen voel ik me zoveel lichter en lijkt de wereld niet meer zo een reusachtige berg. Zij heeft me getoond hoe anders met emoties te leren omgaan en vooral te luisteren naar mijn hart waarbij zij absoluut niet veroordeelde. Het gevecht met mezelf blijft, maar het is nu minder zwaar en draaglijker J.

Bedankt Marleen xxx

 

 Ik voel dat Reiki me goed doet en het ontspant mij! Ook de natuur waarin de sessies plaats vinden is ongelooflijk. Ik ben echt dankbaar dat dit allemaal op mijn pad gekomen is.

 

 Het is ongelooflijk hoe Reiki zo complementair is aan het psychologisch werk die ik met de psycholoog doe! Wat ik emotioneel niet kan loslaten bij de psycholoog komt tijdens de Reiki sessie op een zachte wijze los. Wat ik niet kan zeggen omdat het nog zo diep verborgen ligt, komt bij een Reiki sessie naar boven. Daar kan ik dan met Marleen over praten en is dat de aanzet om er verder mee te werken bij de psycholoog. En zo zijn Reiki en de psychologie zeer complementair. Ik raad het aan iedereen aan.

 

 Het was opmerkelijk hoe ik te midden van stresstoestanden, opgejaagd gevoel en alle beslommeringen van het dagelijks leven een sessie reiki bij Marleen had en “ineens” kon overgaan tot rust. Diepe relaxatie en loskoppeling. Een gevoel en ervaring van rust –at last. Het was tegelijk ook verkwikkend. Intens. Mooi. Inzichten. Ontlading.

Dankjewel Marleen.

 

 Ik lijd aan een zeer ernstige ziekte. Al mijn organen zitten vast. Ik noem ze mijn duistere punten.

Als Marleen mij Reiki geeft, voel ik overal tintelingen in mijn lichaam. Het is alsof veel Licht naar die duistere punten stroomt en ze weer ruimte geeft. Zo komt er bijvoorbeeld weer beweging in mijn darmen.

Iedere sessie brengt een ander weldoende ervaring met zich mee.

© 2016 Huis Van Eden. All Rights Reserved. - Honsdonkstraat 11 3120 Tremelo - BE 0515.935.278 - Privacy Beleid